Quick DNA Mini Prep kit

Συσκευασία 50 preps

Πλήρες κιτ εξαγωγής υψηλής ποιότητας DNA από ολικό αίμα, buffy coat, πλάσμα ή ορό αίματος, τραχηλικό υγρό, βρογχικό έκκριμα, σάλιο, στυλεό στόματος (buccal swab) και άλλα βιολογικά υλικά. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία spin column και επιτυγχάνει απόδοση 25 μg DNA ανά στήλη.

Quick RNA Mini Prep kit

Συσκευασία 50 preps

Πλήρες κιτ εξαγωγής υψηλής ποιότητας RNA (συμπεριλαμβανομένων small/microRNAs) από κύτταρα, buffy coat και ιστούς. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία spin column και επιτυγχάνει απόδοση 25 μg RNA ανά στήλη.

Quick RNA Viral kit

Συσκευασία 50 / 200 preps

Πλήρες κιτ εξαγωγής ιικού RNA από ορό, πλάσμα, ούρα, σάλιο, αίμα, στυλεό και άλλα βιολογικά υγρά. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία spin column και επιτυγχάνει απόδοση 10 μg RNA εντός 15 λεπτών. Το κιτ περιλαμβάνει DNA/RNA Shield για τη συλλογή και την προστασία των δειγμάτων.

☑ CE/IVD

ZymoBiomics DNA Mini Prep kit

Συσκευασία 50 preps

Πλήρες κιτ απομόνωσης μικροβιακού DNA από διάφορα υλικά, όπως κόπρανα, χώμα, νερό ή κυτταροκαλλιέργειες. Με ειδική τεχνολογία για τη λύση την μικροβιακών κυτταρικών τοιχωμάτων παρέχοντας μεγάλη ακρίβεια. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία spin column και επιτυγχάνει απόδοση 25 μg inhibitor free DNA.

OneStep PCR Inhibitor Removal kit

Συσκευασία 50 preps

Πλήρες kit αντιδραστηρίων για τον απομάκρυνση των αναστολέων από το DNA ή το RNA, με την τεχνολογία των στηλών.

DNA/RNA Shield

Συσκευασία 250 ml

Ειδικό μέσο συντήρησης, μεταφοράς και φύλαξης του DNA & RNA από διάφορα βιολογικά υλικά (βιολογικά υγρά, σάλιο, κόπρανα, στυλεός). Το δείγμα μπορεί να διατηρηθεί έως 30 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου ή ψυγείου.

M7801_GoTaq--G2-Flexi-DNA-Polymerase--100u_3

GoTaq® G2 Flexi DNA Polymerase

Συσκευασία 500 units

Η GoTaq® Flexi DNA Polymerase προσφέρει βελτιωμένη ενίσχυση και προσφέρεται σε συγκέντρωση 5u/μl. Συνοδεύεται από τα διαλύματα 5x Green, 5x Colorless GoTaqR Flexi Buffer και MgCl2 των 25Mm. Το Green Flexi Buffer περιέχει 2 χρωστικές (μπλε και κίτρινη) για την καλύτερη παρακολούθηση της ηλεκτροφόρησης.

M7401_GoTaq--G2-Hot-Start-Polymerase--100u_3

GoTaq® G2 Hot Start Taq Polymerase

Συσκευασία 500 units

Η πολυμεράση Hot Start προσφέρει ισχυρότερη ενίσχυση, μεγαλύτερη ευαισθησία και ειδικότητα. Η δράση της μπλοκάρεται από ένα αντίσωμα το οποίο αποδεσμεύεται μόνο όταν η θερμοκρασία φτάσει στους 94-95° C, μειώνοντας την παραγωγή μη ειδικών προϊόντων. Η πολυμεράση Hot Start προσφέρεται σε συγκέντρωση 5u/μl, ενώ συνοδεύεται από τα διαλύματα 5x Green, 5x Colorless GoTaq® Flexi Buffer και MgCl2 των 25Mm.

Wizard SV Gel and PCR Clean Up System 50 preps

Wizard® PCR Clean-Up System

Συσκευασία 50 preps

Το σύστημα PCR Clean-Up είναι κατάλληλο για την απομόνωση και τον καθαρισμό τμημάτων DNA των 100bp-10kb από πηκτώματα αγαρόζης ή άλλων προϊόντων PCR, απομακρύνοντας αποτελεσματικά εκκινητές και νουκλεοτίδια μέσα σε 15 λεπτά. Εύχρηστο, γρήγορο και οικονομικό. Με το σύστημα αυτό επιτυγχάνεται μέχρι και 95% αποκατάσταση του DNA.

GoScript Reverse Transcription Mix Oligo dT 100 reactions

GoScript™ Reverse Transcriptase

Συσκευασία 100 reactions

Το κιτ αντίστροφης μεταγραφής GoScript™ περιέχει όλα τα απαραίτητα αντιδραστήρια για τη σύνθεση cDNA. Χάρις τη μεγάλη ευαισθησία του παρέχει ισχυρή και αξιόπιστη σύνθεση cDNA από RNA διαφόρων μεγεθών, RNA με χαμηλή παρουσία στο δείγμα ή RNA με δύσκολες αλληλουχίες και δεν επηρεάζεται από την παρουσία αναστολέων.

E1910_Dual-Luciferase--Reporter-Assay-System_3

Dual Luciferase Reporter Assay System

Συσκευασία 100 assays

Μη ραδιενεργό, ταχύ, ευαίσθητο και εύχρηστο σύστημα με δυο γονίδια αναφοράς: τη λουσιφεράση από την πυγολαμπίδα Photinus pyralis και τη λουσιφεράση από το κοιλεντερωτό Renilla reniformis. Η λουσιφεράση της πυγολαμπίδας είναι η πειραματική ανάλυση ενώ η Renilla λουσιφεράση ενεργεί ως εσωτερικός μάρτυρας της εφαρμογής, η οποία ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

G8090_Caspase-Glo--3-3a7-Assay--2-5ml_3

Caspase-Glo® 3/7 Assay System

Συσκευασία 10 ml

Το σύστημα Caspase-Glo 3/7 είναι μια εξαιρετικά ταχεία και ευαίσθητη μέθοδος μέτρησης κασπάσης 3/7 μίας αντίδρασης, η οποία περιέχει DEVD με όριο ευαισθησίας 1U Caspase (0,07 ng πρωτεΐνης). Η υψηλή ευαισθησία της μεθόδου επιτρέπει τη χρήση λιγότερων κυττάρων, ενώ τα δείγματα δεν απαιτούν προετοιμασία. Δυνατότητα μέτρησης σε plate ή single tube λουμινόμετρο και δυνατότητα παραγωγής σταθερού φωτός για 3 ώρες.

BenchTop PhiX174 DNA/HaeIII Markers 250µl

BenchTop DNA Ladder

Συσκευασία 300 μl

Πλήρης σειρά δεικτών μοριακού βάρους από 50bp ως 10kb, με συγκεκριμένες μπάντες αυξανόμενης έντασης για εύκολη ταυτοποίηση. Μπορούν να αποθηκευτούν σε θερμοκρασία δωματίου.

R6551_ClaI--GQ--500u_3

Restriction Enzymes

Συσκευασία 500 units

Μεγάλη ποικιλία περιοριστικών ενζύμων που προσφέρουν μέγιστη αξιοπιστία και απόδοση, όπως Hae II, Hinc II, Hind III, Hinf I, Pst I, Pvu II, EcoR I και άλλα.

EZ DNA Methylation Gold kit

Συσκευασία 50 preps

Πλήρες κιτ ολοκληρωμένης μετουσίωσης του DNA και μετατροπής σε bisulfite σε ένα στάδιο. Επιτυγχάνει υψηλή ανάκτηση απόδοσης του DNA μετά την μετατροπή του. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία spin column και επιτυγχάνει πλήρη μετατροπή των μη μεθυλιωμένων κυτοσινών.